kvnw nieuw met datum2

Voorgaande edities Symposium Wijnperspectief

Symposium Wijnperspectief, Duurzaamheid in de Wijnsector, 28 maart 2022, Haarlem

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) organiseerde op 28 maart 2022 een symposium over Duurzaamheid in de Wijnsector. 

Symposium Wijn & Gezondheid, 24 januari 2020, Haarlem

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) organiseerde op 24 januari 2020 een symposium over de huidige wetenschappelijke inzichten op het gebied van wijn, alcohol en gezondheid. Deskundigen bespraken actuele onderzoeken en inzichten over gezond eten en drinken, de veranderende houding ten aanzien van alcoholhoudende dranken en de invloed van media op de publieke opinie ten aanzien van alcohol- en wijnconsumptie.

Lees hier het persbericht naar aanleiding van het symposium Wijn & Gezondheid van 24 januari 2020

Symposium Wijnperspectief, 6 februari 2019, Utrecht

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) organiseerde in het jaar van hun 120-jarig bestaan, op 6 februari 2019 een symposium over de trends en ontwikkelingen die de komende decennia de wijnhandel en -consumptie zullen gaan beïnvloeden. De KVNW bracht vooraanstaande, deskundige sprekers bij elkaar die hun licht lieten schijnen over o.a. foodtrends, de veranderende wijnconsument, klimaatverandering en de opmars van online verkopen en platforms.

Lees hier het persbericht naar aanleiding van het symposium Wijnperspectief van 6 februari 2019.