kvnw nieuw met datum2

Derde editie met masterclasses én culinaire touch

Vignerons du Terroir, dé champagneproeverij van dit jaar, keert zondag 1 oktober terug naar het prachtige ConcertLab in Utrecht. Dit jaar staan er naast de champagne-importeurs ook gerenommeerde foodleveranciers voor bijpassende hapjes. Ook geeft champagne-expert Anja Vondenhoff maar liefst vier masterclasses. Hiermee hopen we zo veel mogelijk wijnprofessionals en champagneliefhebbers te bereiken.

Deelnemers

De champagne-importeurs die deze editie in ieder geval aanwezig zijn om een deel van hun assortiment proeven zijn: Champagne Moutardier Nederland, Dis Donc, Bubbel Broeders, Champagne Source, Halfes, Meer Bubbels, Mrs. Champagne, Pierre Ache, Puike Wijnen en Tasty Sparkling. Als foodleveranciers zijn onder meer Cru de Cacao (chocolade), Jamoneria by Rick (ham) en Het Kaasatelier (kaas) van de partij. 

Professionals zijn welkom van 11.00 tot 16.00 uur en kunnen zich gratis registreren via Eventbrite. Voor deelname aan de masterclasses wordt een bijdrage van €9,95 p.p. gevraagd. Van 15.00 tot 19.00 uur is de proeverij open voor liefhebbers die zich willen onderdompelen in de champagnewereld. Tickets, inclusief toegang tot de masterclasses, zijn voor €39,75 verkrijgbaar via Eventbrite.

Zie voor meer informatie: www.vignerons-du-terroir.com

U kunt zo'n 200 champagnes proeven. Naast de topcuvées van grote, bekende merken kunt u ook kennis maken met de pareltjes van ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun eigen Champagne maakt.

11:00-17:00 uur doorlopende proeverij voor wijnprofessionals

13:00-14:00 uur: seminar

15:00-16:00 uur: seminar

Locatie: Sint-Olofskapel, entrée via het Barbizon Hotel, Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam

Reserveer uw ticket via www.perswijn.nl/champagne

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verschillende regio’s en verschillende categorieën.

Maandag 16 oktober 2023

Locatie: Casa Hotel, Amsterdam

Organisator: Business France, Michèle Lainé, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door wie: Melman Communications

Voor wie: handel, horeca en pers
Meer info: ViniBio is de enige proeverij in Nederland gespecialiseerd in biologische, biodynamische en natuur wijnen. Naast verschillende Nederlandse importeurs, presenteren ook diverse producenten uit verschillende landen hun assortiment.

Aanmelden kan via: https://www.e-act.nl/ah/site?a=1112&p=445114