Gratis workshop GS1 Data Source voor KVNW-leden

0
0
0
s2sdefault

De KVNW heeft recent contact gehad met GS1 over DatakwaliTijd 2.0. Zoals u weet biedt GS1 Nederland een centrale bron voor het uitwisselen van artikelgegevens in de levensmiddelen en drogisterijsector, doe-het-zelf- en tuinsector en de gezondheidszorg. In de praktijk betekent dit dat wijn, geleverd aan het retailkanaal, grotendeels ingevoerd wordt in dit systeem (door importeurs). Eerder ontving de KVNW signalen van diverse leden dat GS1 Data Source arbeidsintensief is en aanzienlijke meerkosten met zich meebrengt.

Eén van de uitkomsten van het gesprek met GS1 is dat er een gratis workshop voor leden van de KVNW georganiseerd wordt. Tijdens deze ochtend worden tips en ervaringen gedeeld om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van het systeem. Ook is het mogelijk om concrete vragen te stellen. De workshop is geschikt voor maximaal 15 deelnemers.
Dag 1 (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) 19 juni van 9:30 uur tot 12:00 uur, Leidschendam of omgeving.
Dag 2 (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) 21 juni van 9:30 uur tot 12:00 uur, Leidschendam of omgeving.

Bent u geïnteresseerd? Laat dit vóór 30 mei weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.