kvnw nieuw met datum2

Le Grand Cercle des Vins de Bordeaux proeverij

0
0
0
s2sdefault

Le Grand Cercle des Vins de Bordeaux werd door de huidige voorzitter Alain Raynaud in juni 2013 opgericht. Zijn wens was om wijnen van de rechter- en de linkeroever bij elkaar te brengen in één organisatie. Le Grand Cercle de Bordeaux bestaat uit 130 crus van 23 Bordeaux appellations en biedt een compleet overzicht van zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve, plezierige en betaalbare crus uit het hele wijngebied.

Le Grand Cercle des Vins de Bordeaux heeft het genoegen u uit te nodigen voor een Bordeaux proeverij.

Op maandag 21 januari 2019 van 14.00 tot 18.00 uur. 
In de Koepelkerk van het Renaissance Hotel Kattengat 1 in Amsterdam. 


Een twintigtal vertegenwoordigers van deze wijnhuizen presenteren u graag verschillende jaargangen tijdens een doorlopende proeverij van 14 tot 18 uur.

U krijgt ook de mogelijkheid om een Bordeaux masterclass te volgen onder leiding van een wijnprofessional uit Bordeaux. Deze masterclass vindt om 15 uur plaats en wordt om 16.30 uur herhaald zodat iedereen de gelegenheid heeft een presentatie bij te wonen.
We verzoeken u vriendelijk om u aan te melden op www.businessfrance-events.nl 

Mocht u één van de presentaties willen bijwonen, vergeet dan niet om uw tijdsvoorkeur aan te kruisen: 15 of 16.30 uur.

Meer informatie: www.grandcercle.fr

Michèle Lainé van Business France die le Grand Cercle des Vins de Bordeaux in Nederland vertegenwoordigt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020.794 19 64